Vitec MV (IntoWords)
Seminar
Stand
Om Vitec MV (IntoWords)
Vitec MV (IntoWords)
Vitec MV utvikler og forhandler digitale lese- og skriveverktøy for skole og bedrift. Det er vi som har IntoWords, CD-ORD og 10-Fingre. IntoWords og CD-ORD er utviklet for elever med lese- og skrivevansker, og er godkjent av NAV som støtte for elever med dysleksi.
25 års erfaring med lese- og skriveteknologi
Vi er en nordisk programvarevirksomhet med base i Odense og datterselskap i Norge og Sverige. Til sammen er vi ca. 30 dedikerte medarbeidere: høyt spesialiserte programvareutviklere, pedagoger, konsulenter og supportere.
I mer enn 25 år har vi utviklet innovative og faglig velbegrunnede produkter til lesing, skriving og læring for alle.
Vår historie
Vi startet i 1984 og var ’first movers’ med et ønske om å integrere IT i undervisningen. Vi ga ut våre første undervisningsprogram i 1986. I 1995 lanserte vi vårt første lese- og skriveverktøy, CD-ORD, og vi har i dag en førende posisjon innenfor lese- og skriveteknologi i Skandinavia med våre to lese- og skrivestøttende programmer IntoWords og CD-ORD.
Digitale verktøy som CD-ORD og IntoWords er for dyslektikere det samme som briller er for svaksynte: nødvendige.
Når du som har dysleksi eller er en usikker leser tar verktøyene i bruk, kan du lese på lik linje med alle andre: Like hurtig, med like stor forståelse og på forskjellige språk. Dermed er det ikke lenger noen hindring for at du kan ta en utdannelse, få suksess på jobben eller delta i sosiale fellesskap på for eksempel Facebook og Snapchat.
En del av Vitec Software Group
Vitec Software Group AB utvikler programvare til spesifikke bransjers unike behov – Vertical Market Software. Vitec-konsernet ble grunnlagt i 1985 som en spin-offvirksomhet fra Umeå Universitet og har i dag 800 medarbeidere i Norden.

Parallellseminar
Se alle utstillere