Eplehuset
Stand
Om Eplehuset
Eplehuset
Eplehuset Utdanning
Gjennom mange år har Eplehuset bygget opp en solid erfaring og kompetanse på å tilby en helhetlig løsning til utdanningssektoren. Alt fra tekniske løsninger og finansiering til strategisk rådgivning og pedagogisk opplæring på iPad og Mac. Vårt mål er å inspirere og danne gode arenaer for læring. Sammen med dere skal vi sikre at alle elever utvikler kompetanser for fremtidens samfunns- og arbeidsliv!
Som helhetlig utdanningspartner tilbyr vi:
Produkter
Som Apple Authorised Education Specialist har vi lang erfaring som leverandør av Apple-produkter. Vi tilbyr også et bredt utvalg av relevant tilbehør og programvare for utdanningssektoren.
Finansiering
Flertallet av skoler og kommuner velger i dag å leie fremfor å eie utstyr.
Med leieavtale er det enkelt å fornye og alltid ha oppdatert utstyr.
Utrulling og administrering av enheter
Mobile Device Management (MDM) gir lærere og IT et styringsverktøy for å enkelt konfigurere og administrere enheter i skolen. Vi tilbyr det beste i utdanningsmarkedet; Jamf School og Jamf Pro.
Nettverk
Enkel skybasert administrasjon med driftssikre aksesspunkt gjør Cisco Meraki perfekt for skoler.
Pedagogisk opplæring
Med vår pedagogiske opplæring legger vi i Eplehuset til rette for at alle elevene skal ha det beste utgangspunktet for å utvikle seg gjennom læring.
Vi tilbyr opplæring på både iPad og Mac med utgangspunkt i læreplanen.
Strategisk planlegging
Vi jobber tett med skoleledelsen i det strategiske arbeidet for å kartlegge behov, planlegge implementeringen, gjennomføre opplæring av lærere og elever og sikre gode prosesser for videreføring.
Se alle utstillere