Praktisk informasjon
Om konferansen

Bedre læring er konferansen for alle som jobber med skole og læring. Konferansen, som tidligere het «Læring på Digitale Flater», er en veletablert konferanse med et nyansert blikk på læring og læringsteknologi.

De fleste av de som besøker konferansen overnatter på hotellet der konferansen holdes, men det er også mulig å delta uten å overnatte. Programmet har en fin balanse mellom foredrag, praksisnære seminarer og tid til sosial samhandling.

Bli inspirert - bli med!

Tid og sted

Scandic Park Hotell i Sandefjord: 12. og 13 februar 2024

Seminarer og stand

Forlag, teknologileverandører og mindre selskaper har stands på konferansen. Mange av disse holder også praksisnære seminarer. Disse seminarene går parallelt, og du velger selv hvilke du ønsker å delta på. Se oversikt over alle utstillerne og seminarene her.


Det faglige innholdet starter med en felles åpning klokken 09:00 og varer til cirka 16:00 den første dagen. Vi avslutter omtrent kl. 15:00 på dag to. Det er fritt fram å bevege seg på konferanseområdet i løpet av dagen. Lunsj gjennomføres i to puljer mellom kl. 12 og 13.

Faglig fokus

Konferansen sikter på å gi deg en dypere forståelse av fremtidens læring og utdanning gjennom å utforske effektive læringsstrategier som kombinerer både det digitale og det analoge. Du får bli med på seminarer, pandeldiskusjoner, inspirerende foredrag og utstillinger fra ledende selskaper. Målet er at du kommer inspirert hjem, med innovative ideer, metoder og verktøy. På konferansen forenes utdanningsfagfolk for å fremme læring og gi deg innsikt i nye undervisnings- og læringsmetoder.

Priser
ekskl. mva
BillettypePris
Full pakke
2 x foredrag og seminar
2 x lunsj og snacks
1 x Overnatting og frokost
1 x Middag
4 736
1 dagspakke
1 x foredrag og seminar
1 x lunsj og snacks
1 765
2 dagspakke
2 x foredrag og seminar
2 x lunsj og snacks
3 281
Middag
480
Overnatting
inkludert frokost
1 572
Kompetansepakker

Alle som kjøper billett vil som en bonus motta videoopptak av forelesningene. Dette gir en flott mulighet til å dele opplevelsen med kolleger som ikke kunne være til stede. Refleksjonsoppgaver og interaktive læringsoppdrag, laget i samarbeid med foredragsholderne, følger med videoene.

laptop
Kontakt

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med oss på e-post: post@laerbedre.no