June Breivik
Fra perm til skjerm
Allerede i 1997 skrev June hovedoppgave med tittelen Fra perm til skjerm, om hvordan teknologi påvirker samfunn, organisasjoner og utdanning. Snart 30 år senere raser debatten videre om hvorvidt elever i norsk skole skal, eller ikke skal, bruke digitale enheter som en del av sin opplæring. I foredraget vil June peke på alle grunnene til at diskusjonen har sporet av, rydde opp i begreper og perspektiver, for så å peke på alt det vi faktisk bør diskutere.
Om June Breivik
June M Breivik har bokstavelig talt skrevet boken om bruk av teknologi i utdanning og læring. Som utviklingssjef for e-læring ved BI Norwegian Business School, spilte June en sentral rolle i BIs digitale transformasjonsreise. Hennes bidrag strekker seg utover høyere utdanning, og hun har vært rektor i grunnskolen og ledet det ambisiøse "Digital skole"-prosjektet som siktet mot å introdusere bærbare datamaskiner for alle elever ved 46 videregående skoler i Hordaland.
Med erfaring som strekker seg tilbake til 90-tallet, har June et unikt perspektiv på hvordan teknologi former og endrer kunnskaps- og utdanningslandskapet. Hennes innsikt og ekspertise har gjort henne til en ettertraktet foredragsholder både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg er hun forfatteren av boken "Læring i en digital tid", utgitt i 2015.
June Breivik
Se hele programmet